Je nová Skautská energie opravdu bez rizika?

10. července 2024

letošní aukce Skautské energie vrcholí, přihlásilo se už více než 6000 zájemců. Moc nás to těší! I přes velký zájem od vás občas dostáváme zprávy typu:

Jsem už téměř rozhodnutý, že se přihlásím… ale pořád si nejsem na 100 % jistý, že je to bez rizika.

Rozumíme tomu. Skautská energie v minulosti fungovala úplně jinak a spousta lidí ji tak stále zná. Věříme, že kdyby věděli, že letošní aukce je oproti minulým nezávazná, už by jim nic nestálo v cestě.

Co přesně znamená, že je nezávazná? Přihláškou do aukce se ničemu nezavazujete, pouze dáváte najevo, že máte zájem o levnější energie. Teprve až letos v srpnu vybereme vítěznou nabídku cen energií, pak se svobodně rozhodnete, zda ji přijmete, nebo ne.

V aukci nemáte co ztratit, můžete jedině získat. Kompletní přehled změn ve Skautské energii jsme pro vás sepsali v tomto článku.

Abychom vám vše ještě více usnadnili, natočili jsme pro vás video, které vám pomůže s přihláškou do letošní aukce. Podívejte se:

Výhodnější energie ale nejsou vše, co od nás získáte. Skautská energie je služba, která vám dlouhodobě přináší výhody:

  • včas vám dáme vědět, že blíží nová aukce,
  • kryjeme vám záda při jednání s dodavatelem,
  • přímo podporujete skautskou organizaci,
  • informujeme vás o dalších možnostech úspor za energie.

V aukci vám držíme místo do 31. července. Pojďte do toho už teď, nezávazně.

Pokud máte jakékoliv dotazy, jsme připraveni vám pomoci. Na webu pro vás máme odpovědi Časté dotazy, klidně se nám ale ozvěte přímo na 267 317 800 nebo na e-mail info@skautskaenergie.cz.

Za tým Skautské energie ⚜️

Tomáš Slavík, ředitel

Mohlo by vás ještě zajímat

Aukce Skautské energie dopadla pro zákazníky výborně

Aukce Skautské energie dopadla pro zákazníky výborně

"Letošní aukcí bylo dosaženo výborných cen, které jsem ani nečekal s ohledem na dění na trhu, na zvyšování cen na burze." uvádí ve svém hodnocení nezávislý odborný server TZB info, který se dlouhodobě věnuje úsporám v oblasti energetiky.

Jak optimálně využít výhody aukce Skautské energie s vaší fotovoltaikou: Praktický návod pro majitele FVE

Jak optimálně využít výhody aukce Skautské energie s vaší fotovoltaikou: Praktický návod pro majitele FVE

Tento článek vám pomůže zorientovat se v možnostech, jak správně postupovat, pokud máte fotovoltaickou elektrárnu (FVE) a řešíte výkup přebytků. Doporučujeme využít jednoduché řešení Yello "Férová baterie", není to však jediná možná volba, kterou máte.

Přemýšlíte o podpisu smlouvy z aukce Skautské energie? Tady je, proč se to vyplatí!

Přemýšlíte o podpisu smlouvy z aukce Skautské energie? Tady je, proč se to vyplatí!

Připravili jsme pro vás několik reálných zákazníků, kterým jsme úsporu přesně vypočetli. Jejich příklady ukazují, jaké úspory můžete dosáhnout, pokud podepíšete smlouvu na naši vysoutěženou nabídku. Často jde o desítky tisíc korun.