Získali jsme další výhodnou elektřinu z aukce i pro nové zájemce!

19. září 2024

Máme skvělou zprávu! I přesto, že letošní letní aukce na elektřinu je za námi, podařilo se nám zajistit vítězný aukční produkt s dodavatelem Yello v omezeném množství i pro další zájemce, kteří se do aukce nestihli nebo nemohli zapojit.

Jde o mimořádně výhodnou nabídku s dvouletou pevnou cenou.

Velmi výhodné podmínky

Ve srovnání např. s cenami společnosti ČEZ, které plánuje od ledna 2025 snížit, jsme dokázali zajistit cenu, která je stále o více než 35 % výhodnější. Každý tak nyní může získat tuto skvělou nabídku, ale je třeba jednat rychle – nabídka platí pouze pro prvních 1500 zájemců.

Podmínky jsou jednoduché. Produkt je dostupný pro každého, kdo má možnost připojit se k novému dodavateli nejpozději do 1. 4. 2025. Pokud tedy váš závazek u současného dodavatele končí do tohoto data, je to ideální příležitost pro vás. Není třeba čekat na další aukci, výhodnou cenu můžete mít už nyní!

Snadné objednání

Postup je snadný: stačí se přihlásit do zákaznického portálu moje.skautskaenergie.cz, přidat vaše odběrné místo a vybrat vítězný produkt elektřiny a potvrdit objednávku. Vaši objednávku zkontrolujeme a dodavatel Yello se už postará o vše ostatní – zajistí výpověď u stávajícího dodavatele a obratem zahájí proces změny. Brzy tak můžete začít čerpat levnější elektřinu.

Neváhejte, nabídka je omezená!

Elektřina Vítěz aukce 2024

Produkt s fixní cenou a závazkem na 2 roky. Dodavatel po 24 měsíců není oprávněn změnit cenu.

2 499 Kč + DPH/MWh (pro D02d)

Měsíční poplatek 115 Kč

Mohlo by vás ještě zajímat

Aukce Skautské energie dopadla pro zákazníky výborně

Aukce Skautské energie dopadla pro zákazníky výborně

"Letošní aukcí bylo dosaženo výborných cen, které jsem ani nečekal s ohledem na dění na trhu, na zvyšování cen na burze." uvádí ve svém hodnocení nezávislý odborný server TZB info, který se dlouhodobě věnuje úsporám v oblasti energetiky.

Jak optimálně využít výhody aukce Skautské energie s vaší fotovoltaikou: Praktický návod pro majitele FVE

Jak optimálně využít výhody aukce Skautské energie s vaší fotovoltaikou: Praktický návod pro majitele FVE

Tento článek vám pomůže zorientovat se v možnostech, jak správně postupovat, pokud máte fotovoltaickou elektrárnu (FVE) a řešíte výkup přebytků. Doporučujeme využít jednoduché řešení Yello "Férová baterie", není to však jediná možná volba, kterou máte.

Přemýšlíte o podpisu smlouvy z aukce Skautské energie? Tady je, proč se to vyplatí!

Přemýšlíte o podpisu smlouvy z aukce Skautské energie? Tady je, proč se to vyplatí!

Připravili jsme pro vás několik reálných zákazníků, kterým jsme úsporu přesně vypočetli. Jejich příklady ukazují, jaké úspory můžete dosáhnout, pokud podepíšete smlouvu na naši vysoutěženou nabídku. Často jde o desítky tisíc korun.